واکنش دیده‌بان اسلام‌هراسی به نسل‌کشی در میانمار
کد خبر: 3635904
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۸

واکنش دیده‌بان اسلام‌هراسی به نسل‌کشی در میانمار

گروه بین‌الملل: دیده‌بان اسلام‌هراسی وابسته به دارالفتوای مصر با صدور بیانیه‌ای، ادامه عملیات نسل‌کشی و اقدامات وحشیانه علیه مسلمانان روهینگیا از سوی نظامیان میانمار را محکوم کرد.

دیده‌بان اسلام هراسی جنایات میانمار را محکوم کرد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الوطن»، دیده‌بان اسلام‌هراسی وابسته به دارالفتوای مصر روز گذشته، ششم شهریورماه، با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم‌کردن جنایات وحشیانیه نظامیان میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا، کمک‌های مالی و معنوی به مسلمانان این منطقه که در معرض نسل‌کشی و پاکسازی نژادی قرار دارند را خواستار شد.
دیده‌بان اسلام‌هراسی در این بیانیه ضمن محکومیت منع مسلمانان از مشارکت در انتخابات میانمار، بر لزوم پایبندی دولت این کشور به آموزه‌های ادیان آسمانی و قوانین و آیین‌نامه‌های بین‌المللی که به هر شهروندی با هر دین و اعتقادی حق می‌دهد که در انتخاب نمایندگان کشور و سرزمین خود مشارکت داشته باشد، تاکید کرد.
همچنین سازمان ملل متحد اخیرا در گزارشی با استناد با به 220 مصاحبه‌ای که با مسلمان روهینگیایی فرارکرده به بنگلادش انجام شده است، از قتل عام و تجاوز گروهی به اقلیت روهینگیا توسط نیروهای امنیتی میانمار پرده برداشت و این اقدامات وحشیانه را در رده جنایت علیه بشریت و احتمالا پاکسازی نژادی دانست. 
سازمان دیده‌بان حقوق بشر نیز با انتشار گزارشی اعلام کرد: مجموعه عکس‌هایی که توسط ماهواره‌ها در فاصله زمانی 22 اکتوبر تا 10 نوامبر گرفته شده، حاکی از به آتش کشیدن 430 منزل مسکونی متعلق به مسلمانان روهینگیا در ایالت مسلمان‌نشین راخین و فرار بیش از 27 هزار تن از مسلمانان روهینگیایی به دلیل شکنجه و اقدامات وحشیانه و ظلم و ستم علیه آن‌هاست.
مدافعان حقوق مسلمانان میانمار نیز از اخراج سازمان‌دهی شده اقلیت مسلمان روهینگیا در ایالت راخین از سوی دولت میانمار خبر دادند.
اقلیت مسلمان روهینگیا به گواهی سازمان ملل متحد، نسبت به دیگر اقلیت‌های جهان بیشترین فشار و خشونت را متحمل بوده و در کشور خود به چشم بیگانه و خارجی به آن‌ها نگاه می‌شود و روهینگیایی‌ها از تبعیض موجود علیه خود رنج می‌برند که کار اجباری، محدودیت در آزادی و عدم دسترسی به آموزش و مراقبت‌های بهداشتی بخشی از مشکلات آن‌ها است.


captcha