کد خبر: 3736571
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵

برگزاری اولین همایش سلامت‌پژوهی در قرآن

گروه سلامت ــ اولین همایش سلامت پژوهی در قرآن کریم برای اولین بار در کشور برگزار می‌شود.

برگزاری اولین همایش سلامت‌پژوهی در قرآن کریممهدی صالحی، رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت در گفت‌وگو با ایکنا، از برگزاری اولین همایش سلامت پژوهی در قرآن کریم خبر داد.

وی تصریح کرد: اولین همایش سلامت پژوهی در قرآن کریم با رویکرد آسیب‌شناسی پژوهش‌های قرآن کریم با هدف ارائه الگو‌ها و روش‌های جدید در مطالعات بین رشته‌ای قرآن کریم و سلامت برای اولین بار در کشور برگزار می‌شود.

صالحی اظهار کرد: این همایش قرار است اردیبهشت ماه سال آینده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شده و اکنون نیز در حال برنامه‌ریزی برای انجام مقدمات آن هستیم، ضمن اینکه حوزه علمیه قم و دانشگاه‌های وزارت علوم نیز در آن حضور دارند.

رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت از مقدمات ساخت سامانه جامعه قرآن پژوهش و سلامت نیز خبر داد و عنوان کرد: مقدمات این کار با شرکتی که قرار است آن را به سرانجام برساند انجام شده و پیش‌بینی ما این است که این کار تا سه سال آینده تدوین شود.

وی یادآور شد: این سامانه یک سامانه جامع بود که در آن هم آموش مجازی و هم بانک پژوهش‌های قرآن و سلامت در آن گنجانده شده است.

صالحی با بیان اینکه پیش از این سامانه جامع پژوهشگران قرآن و سلامت رونمایی شد، تصریح کرد: در این سامانه حدود ۲۰۰ نفر از پژوهشگران قرآن و سلامت اطلاعات خود را ثبت کردند، این سامانه یک دیتابیس از سامانه جامع قرآن و سلامت است.

انتهای پیام
captcha