کد خبر: 4312432
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳

نماینده رهبری به سفیر کره جنوبی در ایران قرآن اهدا کرد

نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان آسیا و اقیانوسیه در نمایشگاه خوشنویسی ایران و کره جنوبی نسخه‌ای از قرآن به سفیر کره جنوبی در تهران اهدا کرد.

نماینده رهبری به سفیر کره جنوبی در ایران قرآن اهدا کردبه گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نظام‌زاده، نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان آسیا و اقیانوسیه امروز، اول آبان در نمایشگاه خوشنویسی ایران و کره جنوبی در اقامتگاه کیم جون پیو،  سفیر کره در تهران نسخه‌ای از قرآن و کتاب اشعارش را به وی اهدا کرد.

این نمایشگاه به مناسبت شصت‌وسومین سالروز برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور با همکاری مرکز هماهنگی‌های فرهنگی مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (CCCACD) در اقامتگاه سفیر کره جنوبی در تهران برگزار شد و در این نمایشگاه آثاری از هنرمندان خوشنویس دو کشور با موضوع خانواده به نمایش درآمد.

تندیس تقوی، اسرافیل شیرچی و مجتبی سبزه از هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در نمایشگاه بودند و ۱۲ هنرمند کره‌ای نیز آثار خوشنویسی خود را در این رویداد به نمایش گذاشتند.

سفیر کره جنوبی در ایران طی سخنانی در این نمایشگاه گفت: امروز شصت‌وسومین سالروز برقراری روابط دیپلماتیک میان جمهوری کره و جمهوری اسلامی ایران است و در این روز معنادار، افتخار بزرگی است که میزبان نمایشگاه خوشنویسی مشترکی هستیم که دوستی دیرینه و پیوند هنری میان دو کشور ما را گرامی می‌دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوهایی که امروز در این رویداد شکل می‌گیرد، بذرهایی باشد که دوستی و همکاری میان دو ملت را ژرف‌تر و گسترده‌تر سازد.

انتهای پیام
captcha