به گزارش ایکنا، قرآن خطی و نفیس روستای شورچه که روز گذشته دوشنبه 5 آبان در مسجد امام حسن مجتبی(ع) این روستا از توابع شهرستان قوچان استان خراسان رضوی، رونمایی شد، حدود 120 سال پیش از سوی ملاحسین زمان از هنرمندان فقید این خطه، کتابت، صفحهآرایی و نگارگری شده است.
در آئین رونمایی از این مصحف خطی، جمعی از مسئولان فرهنگی و قرآنی و همچنین هنرمندان خوشنویس شهرستان قوچان حضور داشتند، ضمن آنکه میهمان ویژه این مراسم علیاکبر اسماعیلیقوچانی؛ کاتب بزرگترین قرآن جهان بود.
از جمله دیگر مسئولان حاضر در این مراسم که در راستای پاسداشت میراث گرانبهای معنوی خطه خراسان بزرگ برگزار میشود، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قوچان، رئیس مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) قوچان، بخشدار آبکوه و فرماندهان نظامی و انتظامی منطقه حضور داشتند.
انتهای پیام