کد خبر: 4314802
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴

شهرری «شهر نماز» شد

رویداد ملی «شهر نماز» با برگزاری آیین آغازین دوره تربیت مربی شهر نماز در شهرستان ری آغاز به‌کار کرد.

شهرری، «شهر نماز» شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رویداد ملی «شهر نماز» با برگزاری آیین آغازین دوره تربیت مربی شهر نماز در شهرستان ری آغاز به‌ کار کرد.

این همایش با حضور بیش از ۴۰۰ نفر از مربیان دوره‌های پیش‌دبستانی، اول و دوم ابتدایی، همچنین مربیان دارالقرآن‌ها و کودکستان‌های ناحیه ۲ آموزش و پرورش شهرستان ری در سالن شیخ صدوق(ره) حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال گسترده مربیان نواحی یک، دو و کهریزک همراه بود، استاد مهدی فاضلی‌مهرآبادی، مدیر و مدرس طرح ملی شهر نماز و مدیر مؤسسه ریحانةالنبی(س) درباره رسالت معلمان در انتقال مفاهیم دینی به زبان کودکانه سخن گفت و تأکید کرد: نماز کودک، اگر با شادی و گفت‌و‌گو همراه شود، نه یک تکلیف بلکه یک تجربه شیرین خواهد بود.

براساس برنامه آموزشی این طرح، مربیان پیش‌دبستانی تا پایه دوم ابتدایی در مدت چهار ماه با محوریت شعر، قصه و بازی، مهارت‌های آموزش «نماز شیرین دو رکعتی» را به‌صورت عملی و کاربردی می‌آموزند.

در مدارس دوره اول ابتدایی نیز مقرر است، هر هفته ۱۵ دقیقه آموزشی به تمرین و گفت‌وگوی کودکانه درباره نماز اختصاص یابد تا در پایان، جشن بزرگ شهر نماز به‌صورت سراسری در مدارس شهرستان برگزار شود.

در ادامه برنامه، معتز آقایی، از حافظان بین‌المللی قرآن و مسئول دارالقرآن آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، به‌عنوان میزبان رویداد ملی شهر نماز شهرری، با تأکید بر نقش آستان در احیای فرهنگ نماز در این شهرستان گفت: آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با محوریت آموزش‌ قرآن و تربیتی، در مسیر تربیت نسلی نمازخوان و اهل گفت‌و‌گو با خداوند گام برمی‌دارد.

شهر نمازِ شهر ری با حمایت شهرداری منطقه ۲۰ و اهدای دو هزار جلد کتاب آغاز به کار خواهد کرد.

طرح ملی شهر نماز با حمایت و همراهی مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری اداره‌کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌ و پرورش در سراسر کشور در حال اجراست.

انتهای پیام
captcha