کد خبر: 4316996
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱

اجرای پویش ملی «نورباران آیه‌ها» همزمان با هفته بسیج

پویش قرآنی «نورباران آیه‌ها» به مناسبت هفته بسیج و با محوریت حفظ ۱۰ آیه منتخب قرآن کریم آغاز شد. شرکت‌کنندگان از ۲۵ آبان تا ۵ آذر فرصت دارند آیات و مفاهیم ارائه‌شده را مطالعه کرده و در آزمون سراسری پویش شرکت کنند.

به گزارش ایکنا، پویش ملی «نورباران آیه‌ها» با محوریت حفظ موضوعی قرآن کریم و به مناسبت هفته بسیج آغاز شد. این طرح که به همت دارالقرآن بسیج برگزار می‌شود، شامل حفظ ۱۰ آیه منتخب و مفهومی از قرآن کریم است که طی روزهای ۲۵ آبان تا ۵ آذر در کانال رسمی دارالقرآن بسیج منتشر می‌شود.

براساس اعلام دارالقرآن بسیج، در این طرح ۱۰ آیه منتخب با محور‌های معرفتی، اخلاقی و فرهنگی از ۲۵ آبان‌ماه به‌صورت روزانه در کانال دارالقرآن منتشر می‌شود تا شرکت‌کنندگان ضمن حفظ آیات، با مفاهیم آن نیز آشنا شوند.

آزمون سراسری این پویش ۵ آذرماه برگزار خواهد شد و لینک شرکت در آزمون در کانال رسمی دارالقرآن بسیج منتشر می‌شود. شرکت در آزمون به منزله ثبت‌نام نهایی در پویش محسوب می‌شود. به گفته برگزارکنندگان، برای تمامی شرکت‌کنندگان گواهی معتبر صادر می‌شود و برگزیدگان نیز جوایز متنوعی را به قید قرعه دریافت خواهند کرد.

آیات انتخاب‌شده برای پویش امسال شامل آیاتی از سوره‌های نساء، توبه، هود، اسراء، حج، احزاب، فتح، جن، حدید و صف است که موضوعاتی همچون ایستادگی، عدالت، یاری دین خدا، محبت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را یادآوری می‌کند. این مجموعه با شعار «ما بسیجی‌ها یک عهد جمعی داریم» طراحی شده و مخاطبان آن عموم علاقه‌مندان به قرآن به‌ویژه جوانان و فعالان بسیجی هستند.

شرکت در آزمون به‌منزله ثبت‌نام در پویش بوده و برای تمامی شرکت‌کنندگان گواهی معتبر صادر خواهد شد. همچنین جوایز ویژه‌ای نیز به قید قرعه اهدا می‌شود.

براساس برنامه اعلام‌شده، لینک شرکت در آزمون روز ۵ آذر از طریق کانال دارالقرآن بسیج منتشر خواهد شد و علاقه‌مندان برای مشاهده آیات، دریافت مفاهیم و اطلاع از جزئیات می‌توانند به نشانی quranbsj_ir@ در پیام‌رسان ایتا مراجعه کنند.

آغاز پویش ملی «نورباران آیه‌ها» همزمان با هفته بسیج

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
captcha