کد خبر: 4300536
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲

نجف اشرف؛ آماده برگزاری مراسم سالروز رحلت پیامبر(ص)

شهرداری بخش قدیمی شهر نجف از آمادگی‌های خدماتی برای استقبال از زائران در سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) خبر داد.

نجف اشرف؛ آماده برگزاری مراسم سالروز رحلت پیامبر(ص)

به گزارش ایکنا به نقل از الصباح، لقاء الزرفی، شهردار بخش قدیمی شهر نجف، گفت: این مناسبت از جمله زیارت‌های میلیونی است که با حضور گسترده زائرانی از استان‌های مختلف عراق و همچنین از کشورهای عربی و اسلامی برگزار می‌شود.

وی افزود: بیشترین ازدحام در اطراف بخش قدیمی شهر و حرم مطهر امام علی(ع)، جایی که مسلمانان طبق سنت برای عرض تسلیت در این مصیبت بزرگ به آنجا روی می‌آورند، خواهد بود.

الزرفی با بیان اینکه شهرداری تمام نیروهای خود را که بیش از ۱۰۰ کارمند و خدمتگزار هستند، به همراه بیش از ۲۰ دستگاه و ماشین‌آلات تخصصی برای نظافت خیابان‌ها و جمع‌آوری زباله‌ها به کار گرفته است، تأکید کرد که این اقدامات در ادامه موفقیت در طرح خدمات‌رسانی در جریان زیارت اربعین امام حسین(ع) صورت می‌گیرد.

وی همچنین تأکید کرد: در طرح کنونی، نیروهای پشتیبان از شهرداری‌های شهرستان‌ها و نواحی مختلف نیز برای کمک به شهرداری بخش قدیمی نجف به کار گرفته خواهند شد، زیرا شمار زائران بسیار زیاد پیش‌بینی می‌شود. 

الزرفی افزود: هماهنگی مداوم با دستگاه‌های خدماتی و امنیتی در حال انجام است تا حرکت جمعیت به‌طور روان صورت گیرد و بهترین خدمات به زائران ارائه شود.

انتهای پیام
captcha