کد خبر: 4305304
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸

تکریم حافظان قرآن از سوی مدیر مسیحی در مصر

مدیر مسیحی مدرسه شهید «عبدالعلیم علی موسی» در مصر از تکریم گروهی از حافظان قرآن در این مدرسه خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از نیوز روم، «صبحی فؤاد»، مدیر مسیحی مدرسه شهید «عبدالعلیم علی موسی» وابسته به اداره آموزش بنی سویف در مصر اعلام کرد: حافظان قرآنی که در طول تعطیلات تابستان در برنامه‌های حفظ قرآن حضور داشته‌اند، طی مراسمی که هفته دوم سال جدید تحصیلی در این مدرسه برگزار خواهد شد، تکریم می‌شوند.

وی افزود: هماهنگی‌ها با مسئولان آموزشی برای مشخص‌کردن روز تکریم در برنامه صبحگاهی مدرسه با حضور احمد عزت، مدیرکل اداره آموزش بنی سویف و دیگر مسئولان آموزشی و دینی در حال انجام است.

بنابر این گزارش، صبحی فؤاد همواره با هدف تقویت همزیستی و تعامل میان مسلمانان و مسیحیان مصر برای برگزاری جشن‌های تکریم حافظان قرآن تلاش و در ایام میلاد پیامبر(ص) به توزیع شیرینی در میان دانش‌آموزان اقدام می‌کند.

پیش از این نیز «یؤانس ادیب»، کشیش مسیحی کلیسای کاتولیکی شهر «غردقه» در استان «بحر الاحمر» مصر به مناسبت ایام میلاد پیامبر(ص) به توزیع شیرینی در میان مسلمانان اقدام کرده بود.

این کشیش کاتولیک اظهار کرد: این امر نشانه تعامل و محبت در سرزمینی واحد و فضای همدلی میان برادرانمان در وطن و کشورمان است.

انتهای پیام
captcha