کد خبر: 4323636
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱

تحقیق پلیس استرالیا درباره اقدام اسلام‌هراسانه علیه مدرسه اسلامی ملبورن

پلیس استرالیا در حال تحقیق بر روی نوشته‌های نژادپرستانه‌ای است که بر روی دیوارهای یک مدرسه اسلامی در غرب ملبورن نوشته شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از هرالد سان، پلیس استرالیا در حال بررسی گرافیتی‌های نژادپرستانه‌ای است که بر روی دیوارهای یک مدرسه اسلامی در غرب ملبورن نوشته شده است.

پلیس ویکتوریا اعلام کرد که گرافیتی‌های توهین‌آمیز چهارشنبه شب بر روی دیوارهای کالج اسلامی ملبورن در تارنیت نوشته شده است. این پیام حاوی کلمات توهین‌آمیز و اسلام‌هراسی بوده است. به گزارش هرالد سان، تاکنون کسی در ارتباط با این اقدام دستگیر نشده است.

پلیس همچنین در حال بررسی این موضوع است که آیا این گرافیتی‌ها به دو تماس تلفنی توهین‌آمیز که اوایل هفته توسط یک مسجد مرتبط با این مدرسه دریافت شده است، مرتبط است یا خیر. این تماس‌ها روز دوشنبه گزارش شده و به عنوان بخشی از همین تحقیقات در حال بررسی هستند.

سخنگوی پلیس ویکتوریا گفت که مقامات، رفتارهای مبتنی بر نفرت را تحمل نمی‌کنند و تأیید کرد که تحقیقات در حال انجام است.

شورای اسلامی ویکتوریا این حادثه را محکوم کرد و آن را نمونه دیگری از نژادپرستی ضد اسلامی علیه مؤسسات آموزشی توصیف کرد.

این شورا از مقامات و نهادهای دولتی خواست تا اقدام کنند و افراد مسئول را به دست عدالت بسپارند.

این حادثه پس از یک اقدام خرابکارانه دیگر که دو هفته پیش در مسجد مریم مقدس در هاپرز کراسینگ گزارش شده بود، رخ داد که در آن گرافیتی‌هایی با پیام ضد اسلامی روی حصار و مسیر ورودی نوشته شده بود.

محمد محی‌الدین، رئیس شورای اسلامی ویکتوریا، گفت که حوادث اخیر عمیقاً نگران‌کننده هستند اما الگوی وسیع‌تری را نشان می‌دهند.

وی گفت که مساجد و سازمان‌های جامعه مسلمانان در ویکتوریا به طور فزاینده‌ای از خرابکاری، آزار و اذیت و تهدیدهای آنلاین گزارش داده‌اند. وی افزود که افراد مسلمان همچنان در زندگی روزمره با ارعاب، توهین کلامی و تبعیض روبرو هستند.

محی‌الدین همچنین گفت که اقدامات بیشتری برای مقابله با افزایش حوادث اسلام‌هراسی مورد نیاز است. او گفت که این اقدامات باید شامل حفاظت‌های قوی‌تر از اماکن عبادی، سرمایه‌گذاری بیشتر در طرح‌های ضد نژادپرستی و اقدامات قاطع برای مقابله با نفرت‌پراکنی آنلاین و ایدئولوژی‌های افراطی باشد.

این محکومیت همچنین از سوی طیف‌های سیاسی مختلف صورت گرفت. ایوان مالهالند، نماینده لیبرال مجلس علیا، این حمله را محکوم کرد و خواستار محکومیت شدید چنین اقداماتی شد.

جوآن رایان، نماینده حزب کارگر فدرال نیز گفت که تبعیض علیه مسلمانان جایی در جامعه استرالیا ندارد.

انتهای پیام
captcha