کد خبر: 4311647
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹

آغاز فعالیت‌های قرآنی آستان مقدس علوی در استان‌های عراق

دارالقرآن‌ آستان مقدس علوی، اجرای همایش‌های قرآنی در استان‌های دیالی و صلاح‌الدین را آغاز کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از سایت آستان مقدس علوی، دارالقرآن‌کریم وابسته به بخش امور فکری و فرهنگی این آستان، در چارچوب برنامه مستمر خود برای گسترش فرهنگ قرآنی در سراسر عراق، همایش‌های قرآنی را در 14 استان عراق برگزار می‌کند. این همایش‌ها با حضور جمعی از استادان حوزه علمیه و متخصصان مطالعات قرآنی برگزار می‌شود.

علاءمحسن، مسئول بخش دارالقرآن‌ آستان، در این‌باره گفت: همایش قرآنی در استان دیالی، شهرستان مندلی، با عنوان «اهل‌بیت(ع) در آیه مبارکه سوره نور» برگزار شد، که در آن، معانی معرفتی و معنوی این آیه شریفه که با جایگاه اهل‌بیت(ع) ارتباط دارد، بررسی شد.

وی افزود: همچنین در استان صلاح‌الدین، دومین همایش قرآنی با عنوان «سیر بشریت در سوره واقعه» برگزار شد که با حضور گسترده مؤمنان و علاقه‌مندان به مباحث قرآنی همراه بود. در این نشست، به معانی عمیقی که این سوره مبارکه در تبیین مسیر و سرنوشت انسان عنوان کرده است، پرداخته شد.

دارالقرآن وابسته به بخش امور فکری و فرهنگی آستان مقدس علوی، نشست‌های قرآنی خود را در استان‌های نینوا، کرکوک، بصره، دیالی، ذی‌قار، صلاح‌الدین، بغداد، واسط، دیوانیه، مثنی و دیگر نقاط کشور عراق برگزار خواهد کرد.

این ابتکار بخشی از تلاش‌های آستان مقدس علوی برای گسترش آگاهی دینی و فرهنگ قرآنی و تقویت ارتباط با قرآن کریم است که از طریق برنامه‌های میدانی متنوع در استان‌های عراق اجرا می‌شود.

انتهای پیام
captcha