رویکرد جهاددانشگاهی به سوی انجام پژوهش های علمی و کاربردی است
کد خبر: 3672943
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳

رویکرد جهاددانشگاهی به سوی انجام پژوهش های علمی و کاربردی است

گروه اجتماعی: رئیس جهاددانشگاهی اردبیل گفت: رویکرد جهاددانشگاهی به سوی انجام پژوهش های علمی و کاربردی است و آمادگی لازم را برای گسترش همکاری با ­ بانک صادرات استان جهت ارائه خدمات برای جامعه هدف را دارد .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی، روز پنجشنبه 23 آذرماه در جلسه با مدیران بانک صادرات استان اردبیل، گفت: رویکرد جهاددانشگاهی به سوی انجام پژوهش های علمی و کاربردی است و آمادگی لازم را برای گسترش همکاری با ­ بانک صادرات استان جهت ارائه خدمات برای جامعه هدف را دارد .
وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی در تلاش است تا با کمک به دستگاه های اجرایی و ایجاد ساختار پژوهشی در زمینه سلامت باروری، کشاورزی و گردشگری است تا در توسعه و رونق اقتصادی استان گام بردارد .
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با اشاره به اینکه درصد ناباروری در استان بیش از میانگین کشوری است اضافه کرد: راه اندازی مرکز درمان ناباروری قفقاز جهادانشگاهی از نیازهای اساسی استان شمرده شده است و تاکنون بیش از 20 هزار زوج پذیرش داشته که 19 درصد آن مربوط به اتباع خارجی است و طبق اعلام خانواده ها، بیش از 850 زوج صاحب فرزند شده و یا مرحله بارداری را طی می کنند.
اوچی اردبیلی با بیان اهمیت مرکز درمان درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی و ارائه خدمات صورت گرفته در استان خواستار واگذاری ملک و فضای مناسب به این مرکزاز سوی استان شد و خاطرنشان کرد: یکی از محدودیت های این مرکز استفاده از فضای فیزیکی استجاری و ناکافی بودن میزان فضای موجود برای ارائه خدمات رسانی هر چه بهتر به زوجیننا بارور است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر و با فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و ژنتیک، انجام تمامی آزمایش‌های ژنتیکی و... دراین مرکز امکان پذیر است و برای انجام آن‌ها در حداقل زمان ممکن و با بهترین دقت برنامه ریزی‌های لازم انجام گرفته و آماده خدمت رسانی است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل تلاش جهاددانشگاهی برای رفع دغدغه های مسئولان و کشاورزان در بخش کشاورزی را خاطرنشان شد و گفت: برای بالا بردن ارزش افزوده محصول سیب زمینی، طرح ایجاد اولین واحد نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری (حفاری) با ظرفیت 1500 تن در سال ارائه شد که به عنوان یکی از طرح های فناورانه ملی از سوی استانداری اردبیل انتخاب شد و برای اخذ اعتبار به معاونت علمی فناری ریاست جمهوری معرفی شد .
اوچی اردبیلی به توسعه و فرآوری گیاهان انحصاری و بومی منطقه اشاره و تصریح کرد: در این نهاد با استفاده از ظرفیت های موجود در حوزهای پژوهش و فنالوری و حوزه گیاهان دارویی به دنبال برند سازی از 3 گیاه دارویی بومی از کشت تا فرآوری در استان هستیم.
وی به حمایت های لازم از واحدهای فناور برای تبدیل ایده به طرح و تجاری سازی محصولات دانش بنیان اشاره و گفت: تا کنون 15 واحد فناور با 26 طرح فناورانه در مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل مستقر شده و در حال فعالیت هستند.
در ادامه این جلسه نصیری، مدیرکل بانک صادرات استان اردبیل با بیان اینکه از ظرفیت جهاددانشگاهی در استان به عنوان یک نهاد انقلابی برای رایزنی با استانداری جهت ایجاد شرکت های هلدینگ در استان استفاده شود افزود: این امر موجب توسعه روز افزون اقتصادی در استان خواهد شد.
وی تصریح کرد: از قابلیت ها و پتانسیل های جهادادنشگاهی خصوصا در حوزه سلامت باروری نه تنها کارکنان بانک صادرات بلکه مردم استان نیز بهره مند می شوند.
مدیر کل بانک صادرات استان اردبیل به ارائه خدمات انحصاری بانک صادرات استان در سیستم بانکداری اشاره کرد و ادامه داد: این خدمات شامل خدمات ارزی ، مشاوره مالی و سایر تسهیلات که برای توسعه هر چه بیشتر استان شود.
وی ادامه داد: با انعقاد تفاهم نامه همکاری این نهاد با بانک صادرات می تواند بستر مناسبی برای بهره مندی از ظرفیت های متقابل دو مجموعه ایجاد نمود تا به نحو شایسته در خدمت رسانی به مردم اقدام گردد.
مدیر کل بانک صادرات استان اردبیل خاطرنشان کرد: بانک صادارت با قدمت 65 ساله شخصیت حقوقی خود از قبل و بعد از انقلاب حفظ نموده و با تمام قوا در خدمت مردم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشد.
نصیری با اشاره به نقش بانک صادارات در زمان تحریم ها افزود: رویکرد و سیاست بانک داری کشور پرورش مدیران کار آمد است . این بانک بعد از رفع تحریم ها رشد شتابانی را شاهد بوده است و در حال حاضر 28 شعبه و 13 باجه خارج از شعبه در استان داشته و تمام شعبه های سپهر آن به صورت آنلاین هستند.
وی یاداور شد: در دسته بندی بانک صادرات استان اردبیل میان سایر استان ها، جزء استانهای درجه2 محسوب شده و لازم است با تلاش بیشتر این فاصله در استان کمتر شود.
در پایان این جلسه زمینه های مشترک همکاری فیمابین بررسی و حاضران نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

captcha