جلوه‌گری فرهنگ جهادی در تمام امور فردی و اجتماعی
کد خبر: 3717658
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳

جلوه‌گری فرهنگ جهادی در تمام امور فردی و اجتماعی

کانون خبرنگاران نبأ ــ جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: فرهنگ جهادی یک مفهوم کلی است که از جمله مصادیق آن دین‌محوری، ولایت‌مداری، ایثار، مردم‌گرایی، خودباوری و نوآوری در امورات فردی، اجتماعی و سیاسی است.

جلوه‌گری فرهنگ جهادی در تمام امور فردی و اجتماعی

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از دفاع پرس، امیر سرتیپ دوم محمد فهمیده قاسم‌زاده، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس صبح امروز، پنجم خردادماه در همایش طرح ملی آموزش «سبک زندگی جهادی» اظهار کرد: سبک زندگی به تمامی اصول و مبانی که بطن و متن حیات انسان در اجتماع را شکل می‌دهد، اطلاق می‌شود.
وی افزود: سبک زندگی نوع دیدگاه و باورهای اصیل و اعتقادات مردم یک جامعه را در برمی‌گیرد. همچنین شیوه و هویت زندگی مردم که مهم‌ترین بخش از حیات اجتماعی آنان است را تشکیل می‌دهد.
امیر فهمیده گفت: پیروی مردم از سبک و سیاق زندگی بومی آن جامعه بستر ساز پیشرفت اقتصادی و اجتماعی خواهد بود؛ در کشور ما این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی سبک مدیریت جهادی مطرح شد که مبنا و پایه الگوی حاکمیت دینی در امورات فردی، اجتماعی و سیاسی قرار گرفت.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عنوان کرد: منظور از جهاد زندگی پویا، هدفمند و آمیخته با تلاش مفید و مستمر است که می‌تواند در عرصه‌های سازندگی، مدیریتی و رفع مشکلات بشریت موثر باشد.
وی افزود: سبک‌های مختلفی برای زندگی وجود دارد؛ اما با اقتباس از دوران دفاع مقدس و بهره‌گیری از تجربیات جهادی آن دوران، می‌توان شیوه‌ای را آموخت که سبک زندگی جهادی نام دارد.
فهمیده گفت: فرهنگ جهادی یک مفهوم کلی است که از جمله مصادیق آن دین‌محوری، ولایت‌مداری، ایثار، مردم‌گرایی، خودباوری و نوآوری است.
وی عنوان کرد: اگر مدیریت و سبک زندگی جهادی با استفاده از تجربیات جهادی دوران دفاع مقدس در جامعه حاکم شود، مشکلات ناشی از فشارهای سیاسی و تحریم‌های اقتصادی قابل رفع و حل خواهد بود و کشور حرکت رو به جلو خود را ادامه خواهد داد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: مدیریت جهادی غایت خود را اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه می‌بیند. شرط اول جهاد این است که در کار تلاش و کوشش باشد و شرط دوم این است که این تلاش و کوشش در مقابل دشمن تحقق پیدا کند.
وی تأکید کرد: در حوزه هویت، دفاع مقدس به‌عنوان یک الگوی جهادی مطرح است. باید به زندگی شهدا، خانواده‌های شهدا و ایثارگران، همسران و فرزندان شهدا توجه شود.
امیر فهمیده با بیان اینکه ترویج الگوی زندگی جهادی وظیفه تمامی پیامبران الهی به ویژه نبی مکرم اسلام(ص) بوده است، بیان کرد: حرکت زیبا هشت سال دفاع مقدس از دریای بیکران حماسه حسینی و در ادامه رسالت انبیای الهی بوده است.
انتهای پیام

captcha