دشمن در انتظار غفلت‌های کوچک است
کد خبر: 3776524
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲

دشمن در انتظار غفلت‌های کوچک است

گروه سیاسی - رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: حرکت بر مدار تعیین شده نظام اسلامی می‌تواند کشور را از سخت‌ترین شرایط به ساحل آرامش برساند و همه باید بدانیم که دشمنان این نظام منتظر غفلت‌های کوچکی هستند تا مشکلات بزرگی را برای این مردم آزادمنش فراهم کنند که باید از این غفلت‌ها دوری کنیم.

تبیین رویکرد حماسه 9 دی باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد

به گزارش ایکنا از کردستان، امین مرادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان در یادداشتی به بررسی وقایع نهم دی ماه پرداخت که در ادامه متن یادداشت آمده است:
9 سال پیش و پس از انتخابات سال 88 اتفاقاتی برنامه‌ریزی شده و مورد حمایت دشمنان نظام اسلامی به بهانه واهی در ایران رقم خورد که زوایای پیدا و پنهان آن بسیار قابل تأمل بوده ودر بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می تواند مورد بررسی قرار گیرد.
در آستانه سالروز 9 دی ماه 88 فرصتی فراهم گردید تا نگاهی داشته باشیم بر این رویداد تاریخی که در چند بخش با رویکر فرهنگی این حماسه ارائه می‌گردد. 
قطعاً شنیده‌ایم که این حماسه در کنار جنبه‌های مختلف خود در بخش فرهنگی بسیار مورد توجه بود که برای رسیدن به درستی این موضوع باید به گذشته رجوع کنیم و انقلاب اسلامی را به عنوان یک پدیده مهم تاریخی مورد بررسی قرار دهیم.
تقریباً بیشتر صاحب‌نظران معتقدند خود انقلاب اسلامی یک انقلاب مردمی و فرهنگی بوده است و قطعاً چنین پدیده‌ای با این ویژگی منحصر به فرد در دل خود هم اتفاقات فرهنگی زیادی را رقم زده و در آینده نیز خواهد زد. این انقلاب با این ویژگی‌ها تمامی معادلات جهانی را بر هم زد و تقریباً تمامی توطئه‌های دشمنان با بهره‌مندی از این ویژگی مهم خنثی و شکست خورده است.
شما با مطالعه تاریخ خواهید دید، که تا کنون هیچ انقلابی نخواهید یافت که در همان آغاز پیدایش خود مورد هجوم نظامی قرارگرفته باشد، در داخل با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم کند و هنوز باقی مانده‌های رژیم گذشته مشغول به توطئه چینی باشند و در استان‌های مرزی و قومی هم گروه‌های تجزیه طلب با سوءاستفاده از وضعیت موجود به دنبال پیاده‌سازی نقشه‌های شوم خود هستند.
اما نظام جمهوری اسلامی ضمن پشت سر نهادن تمامی این مشکلات و تمامی توطئه‌ها امسال 40 سالگی خود را جشن می‌گیرد. این در کنار عنایات حضرت حق و جهان‌بینی حضرت امام(ره) و هم‌اکنون مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مرهون حضور با بصیرت مردم انقلابی است که در سخت‌ترین تنگناهای بوجود آمده با همان فرهنگ والای انقلابی خود حامی انقلاب بوده‌اند.
سال 88 را باید اوج توطئه‌های برنامه‌ریزی شده دشمنان علیه ایران اسلامی با هدف براندازی و با استفاده از عوامل دست نشان شده داخلی دانست. جمهوری اسلامی از همان ابتدای پیدایش خود متکی بر آرای مردم بوده است و این موضوع هم در هیچ کجای جهان مانندی ندارد.
تمامی کشوهای مدعی دموکراسی به انحای مختلف به وسیله یک مافیای پنهان و پشت پرده هدایت می‌شوند و انتخابات‌های برگزار شده هم از قبل توسط همین مافیا برنامه‌ریزی و هدایت می‌شوند و عملا رأی مردم و مشارکت آنان جنبه‌ای است برای قدرت‌گیری یکی از بخش‌های این مافیا به عنوان مثال در آمریکا آیا تاکنون یک فرد مستقل از دو حزب جمهوری خواه یا دموکرات توانسته است در مقام ریاست جمهوری قرار گیرد. انتخاب افراد در این دو حزب هم خود داستان جالبی است و تمامی این افراد وابسته به لیکود و جامعه سرمایه داری آمریکا هستند که یک درصد جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند.
اما در ایران تقریباً کمتر از دو ماه بعد از پیدایش با حضور 98.2 درصدی مردم اولین انتخابات به دستور امام(ره) جهت تصمیم‌گیری در خصوص نظام حکومتی برگزار می‌شود و از آن زمان تا کنون شاهد برگزاری 36 انتخابات در کشور هستیم که یک آمار بی‌نظیر در جهان است یعنی تقریبا هر سال یک انتخابات را شاهدیم.
اما در سال 88 قرار چیز دیگری است، انتخابات بهانه است. نظام را نشانه گرفته‌اند. رهبر معظم انقلاب بارها در سخنانشان از سال‌ها پیش با احاطه‌ای که به سازو کارهای دشمنان داشتند به موضوع مهمی اشاره داشتند و آن هم بصیرت و آگاهی مردم و علی الخصوص دولتمردان بوده است و در موارد بسیاری از نفوذ دشمن با بهره‌مندی از تزلزل نیروهای داخلی و حتی انقلابیون اول انقلاب داده بودند. در مباحث فراوانی هم به نفوذ فرهنگی دشمنان به صورت گسترده توضیحات و رهنمون‌هایی را ارائه فرموده‌اند که نشان از عمق نگرانی بود که داشتند.
در 22 خرداد 88 با مشارکت 85 درصدی مردم دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشوربرگزار می‌شود که بعد از انتخابات اول کشور در فروردین ماه 58 بیشترین سطح مشارکت می‌باشد. جامعه با حضور و مشارکت گروه‌های مختلف سیاسی جو پرنشاطی را پیدا می‌نماید و سرانجام با اعلام نتایج فرد برگزیده معرفی می گردد. اما در این بین یک سری اتفاقات رقم می‌خورد، دشمنان نظام که برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای این انتخابات داشتند با یقین به شکست قبل از اعلام نتایج بحث تقلب سازماندهی شده را مطرح و سپس این مباحث توسط نیروهای تربیت شده برای این هدف که به ستادهای برخی از کاندیداها هم نفوذ کرده بودند دامن زده می شود و عملاً با صدور بیانیه‌های متعدد و فراخوان‌های صادره زمینه ایجاد یک آشوب در کشور رقم می‌خورد.
رهبر انقلاب در همان ابتدا با تأکید بر صیانت ازآرای مردمی، از نمایندگان تمامی کاندیداها دعوت کردند تا در جلسه ‌‌ی ادله خود را مبنی بر تقلب ارائه کنند اما هیچ مدرک ودلیلی وجود نداشت و در حالیکه انتظار می‌رفت موضوع تمام شده شود متأسفانه از طرف گروه‌های ضد انقلاب و معاند با هدایت آمریکا و اسرائیل اتفاقات ناگواری رقم خورد که بسیار جای تأسف بود.
یکی از مهم‌ترین این اتفاقات توهین واسائه ادب به مسجد به عنوان خانه خدا ساحت مقدس ابا عبدالله الحسین(ع) بود که موضوع را دگرگون کرد. مردم با دیدن این موضوع و با تکیه بر همان فرهنگ انقلابی نشئت گرفته از قیام عاشورا به خیابان‌ها آمدند و حماسه ای دیگر را در ایران رقم زدند که به یک باره تمامی نقشه‌های توطئه‌گران را خنثی کرد و همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند « 9 دی در تاریخ ماند و حجت را برهمه تمام کرد.
در حادثه 9 دی چندین اتفاق افتاد که مهمترین آن میثاق با ولایت و بصیرت و درک مردم در شناخت توطئه‌های دشمنان بود. اتفاق دیگر فهماندن این واقعیت به دشمنان انقلاب بود که مردم به این انقلاب وفادارند. در بعد دیگر تأکید بر فرهنگ عاشورایی و دینداری این ملت بود که تا متوجه عمق نگاه دشمن جهت ضربه زدن به اعتقادات مردم شدند با تمام سلایق و دیدگاه‌های سیاسی موجود متحد شدند و به میدان آمدند و نظام اسلامی را بیمه کردند. این اتحاد و همدلی است که امروز ما را در آستانه چهل سالگی انقلاب و این اقتدار قرار داده است که باید آن را به خوبی درک کنیم و قدر آن را بدانیم .
برای توضیح این موضوع خوانندگان عزیز را ارجاع می دهم به توصیه‌های رهبر انقلاب در خصوص 9 دی که در 10 بند عنوان فرموده‌‌اند: اولین موضوع توصیه بر توجه به لایه های عمیق پیدایش و ظهور حماسه 9 دی می باشد که مقداری به آن اشاره شد. در مبحث دوم بر رویکرد تبیینی و پرهیز از سطحی نگری این موضوع تأکید می‌کنند که این مبحث بسیار مهمی است. تبیین یعنی مجموعه حقایقی که علل پدید آمدن یک موضوع را مشخص می کند که باید به آن به صورت جدی پرداخته شود و این وظیفه اساتید حوزه‌های مختلف است که باید به آن بپردازند و آن را برای مردم بیان کنند. در بخش‌های دیگر هم تأکید معظم له باز بر تحلیل و تبیین ابعاد و ریشه‌های فتنه و شیوه‌های دشمن، تحلیل و تبیین ابعاد و پیامدهای داخلی و خارجی این حماسه را دارند یعنی این حماسه باید به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد و مختص به یک روز نیست که ما بیاییم هر ساله 9 دی را صرفاً شعاری گرامی بداریم بلکه ما باید برای نسل‌های متمادی خوراک فکری و اندیشه‌ای فراهم نماییم تا ضمن تقویت روحیه وحدت و انسجام داخلی ، راه‌ها و شیوه‌های برخورد دشمنان را بازگو کرده و همواره برای مقابله با ترفندهای جدیدشان آماده باشیم.
حماسه 9 دی جزء آن دسته اتفاقاتی است که مختص یک حزب، جناح  گروه و یک دسته نیست بلکه متعلق به تمام ملت ایران است و ماندگاری و ثبت تاریخی آن هم به این دلیل است . بنابراین اینکه ما بگوییم حماسه 9 دی را فلان جریان و دسته هدایت کرد و یا می کند امری به واقع نادرست و ترفندی دیگر از سوی دشمنان است برای ضربه‌زدن به این رویداد دشمن‌شکن. بر همین مبنا قطعا زبان هنر و نقش‌آفرینی هنرمندان به عنوان زبان گویا و تأثیرگذار جامعه در تمامی بخش‌ها یک ضرورت است که باید به آن بسیار توجه کرد.
در بخش ادبی اشعار و نوشته‌های بسیار خوبی توسط هنرمندان در این خصوص سروده شده است که بسیار هم تأثیرگذار بوده است. در بخش تئاتر، موسیقی، تجسمی با زیر شاخه‌های فراوانی که دارد، هنرهای تصویری هم شاهد خلق آثار خوبی بوده‌ایم. مثلاً فیلم سینمایی قلاده‌های طلا، پوسترها و کتب و جشنواره‌های متعددی که رقم خورده است. اما هنرمند برای خلق اثر به منابع نیاز دارد که با این نگرش اهمیت رویکرد تبیینی به موضوع که رهبری برآن تأکید می نمایند بسیار مهم است.
حوزه هنری هم به عنوان «امید هنر انقلاب» رسالت سنگینی را برعهده دارد که بخش اعظم آن در بُعد ملی در حال انجام است که از طریق دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری در حال انجام است و آن ضبط و ثبت وقایع این دوران و ان شاء‌الله پس از تدوین نهایی در قالب مجموعه‌هایی در اختیار عموم گذاشته خواهد شد.
در بخش دیگر خلق آثار هنری در بخش‌های مختلف است که بسیاری از آن ها انجام گرفته و یا در حال انجام است. برپایی نمایشگاه‌های هنری با این موضوع، تولید نماهنگ‌های مختلف و برگزاری ویژه برنامه‌های مناسبتی در کنار حضور در مراسم‌ برگزار شده را می‌توان عنوان کرد.
و اما در پایان باید گفت یکی دیگر از مهم‌ترین موضوعاتی که باید به آن توجه کرد تشریح جایگاه و نقش رهبری انقلاب در حراست از اصول و خطوط کلی حرکت انقلاب و آرمان های حضرت امام(ره) در حوادث مختلف است که باید به آن بسیار توجه کنیم و این واقعیت را بدانیم که حرکت بر مدار تعیین شده نظام اسلامی و هدایت‌های رهبری عظیم الشأن می‌تواند کشور را از سخت‌ترین شرایط به ساحل آرامش برساند و همه باید بدانیم که دشمنان این نظام منتظر غفلت‌های کوچکی هستند تا مشکلات بزرگی را برای این مردم آزاد منش فراهم کنند که باید از این غفلت‌ها دوری نماییم و این اطمینان را دارم علی رغم تمامی مشکلاتی که برای ما ناشی از تحریم و دشمنی‌ها ایجاد شده است با وحدت و همدلی همچون گذشته و در آستانه 40 سالگی انقلاب با هدایت‌های رهبری به سلامت عبور نموده و روز به روز بر اقتدار و عزت این مردم و کشور افزوده خواهد شد.
البته در این میان یک توصیه هم به اصحاب رسانه باید داشت که در جهت رویکرد تبیینی این حماسه با ارائه تحلیل‌های کارشناسانه تلاش کنند که امری بسیار مهم وضروری است.
انتهای پیام

captcha