عرضه غذای حلال در جشنواره پکن
کد خبر: 4144101
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳

عرضه غذای حلال در جشنواره پکن

هفتمین جشنواره فرهنگ غذایی غذاهای چینی در پکن شاهد حضور غذاهای حلال در کنار اغذیه سنتی چینی بود.

به گزارش ایکنا به نقل از Breaking Lastest News، در این جشنواره که در مرکز نمایشگاهی ژینگونتی (Xingongti) از روز جمعه، 5 خرداد آغاز شد، ‌بخشی به غذاهای حلال اختصاص داشت.

در این جشنواره عرضه‌کنندگان غذای حلال در کنار سایر غرفه‌ها غذاهای متنوع چینی را با استفاده از محصولات حلال به بازدیدکنندگان عرضه کردند.

جشنواره غذای آشپزی پکن امسال از سوی دفتر بازرگانی شهرداری پکن برگزار شد و بیش از 400 شرکت آشپزی که در این شهر حضور داشتند، در این جشنواره مهارت‌های خود را در حوزه‌های مختلف غذایی به معرض نمایش گذاشتند.

به گفته مسئولان برگزار کننده، برگزاری این نمایشگاه‌ها در کنار تورهای متمرکز بر آشپزی چینی، تجربه آموزش صنعت آشپزی چینی و سایر فعالیت‌ها از این دست باعث رونق و توسعه صنعت غذایی این کشور شده است.علاوه بر این، به منظور ادامه ترویج فرهنگ آشپزی چینی پکن، فعالیت‌های آموزش و تجربه صنعت آشپزی پکن نیز سازماندهی خواهد شد که کالج‌های حرفه‌ای، رستوران‌های باکیفیت، سرآشپزهای معروف و غیره را به هم پیوند می‌دهد.

این جشنواره امروز، 7 خرداد به کار خود خاتمه می‌دهد.

جمعیت مسلمان چین در حدود 60 میلیون نفر برآورد می‌شود. این پتانسیل بالا، باعث شده که کشورهایی مانند مالزی و اندونزی صادرات محصولات حلال خود را به این کشور افزایش دهند.

انتهای پیام
captcha